Helena Fortuny


Sobre mi

Nascuda el 19 d’abril del 1979 a St. Quintí de Mediona. Penedesenca d’esperit i adoptiva del Garraf. Filla, germana petita, companya de vida i amiga. La meva vida sempre s’ha caracteritzat per la participació en entitats socials a la vila. De caire social, polític i musical. La pertinença a la comunitat i el disfrutar de les festivitats em va fer gaudir grans moments de festa major a través de les panderetes, les gralles i grups de música. I ara visc amb passió el correfoc de St. Quintí.

Des de ben petita vaig estudiar guitarra i música. El qual m’apropa a la dolçor i a la senzillesa del què pot significar un so. Oberta en els reptes i en la societat, reservada per a l’intimitat. Exigent en la professionalitat, transitant la fluïdesa. Em vaig formar en la Diplomatura de Treball Social per la Universitat de Barcelona, posteriorment realitzo un postgrau de Treball comunitari traslladant-me a viure a Malaga de ben jove. Anys més tard em segueixo formant en la llicenciatura en sociologia també per la universitat de Barcelona. Ho compagino amb el meu treball a l’administració. Fruit de la meva implicació, les meves funcions son de tècnica i de cap del departament.

L’any 2007 tinc la necessitat de re-plantejar-me la meva vida. Fruit d’un moment de greu malestar vital inicio un procés terapeutic de Gestalt. Allà topo amb qui ha estat la meva mestra, Esperanza. Qui m’ha acompanyat en el meu procés de creixement personal des de la Gestalt. Els valors que transito i valoro en la meva vida son: respecte, igualtat, solidaritat, ajuda, seguir el meu fil de vida i l’eix vertebral és l’amor. L’amor a la meva parella, als meus pares, a la meva germana, a la meva família política, als amics i amigues, a l’Abril i als meus clients i col·laboradors.
Ara, un cop he fet la formació en adults i l’especialització en infantil, la Gestalt ha trucat a la meva porta per quedar-s’hi. La meva mirada ha canviat, i li he obert la porta per què s’hi quedi. Les ulleres que a vegades porto, poden ser d’una profunditat i exactitud de gran habilitat. I això ho faig servir per ajudar als meus clients. Estic agraïda de la vida que tinc. Agraïda dels meus orígens i de la família que estic construint ara. I contenta i feliç de qui m’acompanya en aquest procés. Gràcies Juan Pedro, Txell, Camil i Elena. Vosaltres sou qui heu estat al meu costat en aquest procés de creixement personal de tots aquests anys. Sense el camí fet, no seria qui soc ara. Em moc entre la tranquil·litat del bosc quintinenc i la brisa de la mar mediterrània... Necessito dosis de les dues per nodrir-me i sortir al món. Benvinguts i benvingudes a la meva web!
 

Sessions Individuals

Centre Mec de Vilanova i la Geltrú
CA l’Escoda 12.
Telef 659097553 - info@helenafortuny.com

Contacte

FORMACIÓ

 • ActualitatEneagrama

  Formació en procés del SAT de Claudio Naranjo.
 • 2015Terapeuta Gestalt Infantil

  Terapeuta Gestalt Infantil. Gestalt Barcelona- Equip Umayquipae Madrid.
 • 2015Art-Terapeuta

  Formació en Art-Terapeuta. València
 • 2015Taller Infantil

  Taller infantil d’experimentar les emocions a Sant Quintí de Mediona.
 • 2015Consulta Individual

  Consulta individual i de família al Centro Mec de Vilanova i la Geltrú.
 • 2012Teràpia Gestalt

  Terapeuta Gestalt. Institut Gestalt. Barcelona. Membre Adherent de l’Associació Espanyola de Terapeuta Gestalt.